Opencoding Product Informatie

Opencoding Product Informatie

contact Contact

WordPress

WordPress is ‘s werelds meest gebruikte Content Management Systeem (CMS). Dit Open Source CMS wordt veelal gebruikt voor het bouwen en onderhouden van een website, webshop of portfolio.
Wordpress maakt het u erg gemakkelijk als u zelf uw teksten of structuur wilt aanpassen. U kunt de website dus zelf up-to-date houden. De enorm actieve community van WordPress zorgt ervoor dat de functionaliteiten en veiligheid van uw website altijd up-to-date zijn. Ook zorgen zij voor de continue vernieuwing van het platform.

Contact Contact

Bij Opencoding worden de applicaties ontwikkelt in Open Source software. Performance en security zijn hierbij heel belangrijk. Het koppelen met externe systemen zoals CRM, ERP of intranet behoort tot de mogelijkheden.

Contact Contact

Met oog voor de doelgroep en de bedrijfsdoelstellingen ontwikkelen wij creatieve concepten. Hierbij ligt de focus op gebruiksvriendelijkheid, optimale conversie en een unieke gebruikerservaring.

Contact Contact

Zorg dat u vindbaar bent voor uw doelgroep door efficient inzetten van online marketing (SEO / SEA). Stuur bij op basis van statistieken en verhoog zo de conversie van uw site.

Contact Contact

Wij bieden schaalbare hosting waarbij performance, bereikbaarheid en security vanzelfsprekend zijn.

Contact Contact

Na livegang helpt onze beheerafdeling u met het doorvoeren van kleine wijzigingen, onderhoud en het beantwoorden van vragen.

Contact Contact